Flag Counter
Internationale Kostschool

Slaap-woonkamer van de lerares

De zit-slaapkamer van de lerares krijgt een Frans uiterlijk. Het is de bedoeling dat er veel lavendelkleurige elementen in komen en een beetje romantisch mag ook wel

De lerares heeft als hobby schilderen, wat je in de loop van de komende periode ook wel zult gaan zien!

T-290212

 

Om wat meer romantiek in de kamer te krijgen ook deze leuke workshop voor een toilettafel gekocht bij Sylvia Lutjeboudel. Zeker een leuke aanwinst ook voor deze kamer.

T-070413

Voor de Franse lerares heb ik een klein theeserviesje (voor 1 persoon) gekocht, zodat ze op haar kamer ook alleen even een kopje thee voor haarzelf kan zetten.

T-070413

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Helma een drietal kussentjes om in deze kamer neer te leggen. Helma had aan mij een paar draadjes van mijn knoopkleed gevraagd, zodat ze met dezelfde kleuren de kussentjes kon borduren. Zo mooi geworden!

T-280213

 

De Franse lerares is een echte geluksvogel.

Bij het verzamelen van mijn spulletjes merk ik dat ik het meest voor haar al aan het uitzoeken ben. Ik ga dan ook als eerste deze kamer inrichten.

Ik heb al zeker een jaar een knoop kleedje op het oog om mee bezig te gaan. Een mooi kleedje voor onder de tafel. Doordat er veel in de kamer van de lerares verwerkt moet worden, heb ik besloten om het zithoekje klein te houden. Dit formaat kleedje gaat er daardoor geod bij passen.  Afgelopen zondag heb ik het kleed gekocht. Ik heb wel gevraagd of het wit door ecru/gebroken wit vervangen mocht worden. Wit vond ik wel heel wit worden.

Knopen is voor mij een nieuwe techniek, ben benieuwd hoe ik het ga vinden en wat het resultaat gaat worden....

T-12-09-12